Restauranti DELFIN ndodhet ne bulevardin kryesor te Tetoves dhe eshte njeri nga restorantet me luksoz ne keto hapesira.Ambienti i papershkrueshem,menyja shume e pasur,sherbimi i shpejt dhe i kulturuar...Cdo sherbim qe ofron ky restaurant eshte i klasit te pare!

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP